Varmepumpe

Varmepumpe


Varmepumpe – få mest ud af energien
Med en varmepumpe får du mulighed for at udnytte varmen fra jorden eller fra luften. Den fungerer dybest set som et køleskab – bare med omvendt fortegn: Varmen bliver trukket ud af luften eller jorden og ind i huset. Det er altså et miljøvenligt alternativ, såfremt du vælger at udskifte dit olie- eller gasfyr. Der er samtidig mange penge at spare, om du vælger luft til vand eller jordvarme.


En moderne, højeffektiv varmepumpe er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug af strøm udnytter varmepumpen den varme, som altid findes i luften og i jorden. Det betyder, at der er penge at spare på varmeregningen, og at du er med til at skubbe miljøet i den rigtige retning. Varmepumper fås i mange forskellige størrelser alt efter hvilke behov, du har. Nogle er velegnet til store villaer, boligejendomme, industribyggeri, sportsanlæg, campingpladser og swimmingpools og andre til en- og tofamiliehuse.

Fordelene ved en varmepumpe:

Uanset om du vælger en løsning med jordvarme eller luft til vand, er der store fordele at hente; både på varmekomforten i boligen og for din boligøkonomi – samtidig med at du skåner miljøet.

- Spar op til 60 % på varmeregningen

- En meget miljøvenlig løsning

- Bedre energiklassificering af boligen

- Stabil varmekilde året rundt

- Driftssikker automatik, ingen daglig pasning

- Enkel installation i boligen, både inde og ude

- Kan anvendes som eneste varmekilde eller som supplement til eksisterende el-, olie- og træfyret kedel

- Kan tilsluttes eksisterende radiator-/gulvvarmesystem

- Kan kombineres med solvarme

- Mulighed for tilskud til udskiftningen af gammelt varmeanlæg.

Lyder en varmepumpe som noget for dig?
Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, er løsningen blot et opkald væk. Du kan kontakte os på telefon 20 91 95 21 eller 51 37 01 80. Vi skræddersyer løsninger til dig og din bolig, således du er sikker på, at du får en pumpe, der passer til din bolig.

Top