Pillefyr

Pillefyr


Pillefyr – for både pengepungen og miljøet
Et pillefyr kan være et rigtig godt alternativ til det gamle olie- eller gasfyr. Ved at fyre med piller kan du i mange tilfælde spare op til 60 % på varmeregningen. Din besparelse kan blive endnu højere, såfremt du på nuværende tidspunkt varmer boligen op med el. Et pillefyr er let at bruge, og de nyeste modeller kan fjernstyres med mobiltelefonen eller over internettet. Det skal derfor ikke være bekvemmeligheden, der afholder dig fra at skifte til en miljøvenlig og billig alternativ energikilde.

Lad os sammen finde en løsning til dig
Går du med tanken om at skifte den gamle centralkedel eller varmtvandsbeholder ud? Så lad os hjælpe dig til en løsning, der giver plads i økonomien og samtidig giver miljøet en venlig hånd. Kontakt os på telefon 20 91 95 21 eller 51 37 01 80, såfremt du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til opvarmningen af netop din bolig.

Pillefyr fra NBE
NBE/Nordjysk Bioenergi er en dansk producent, og deres produkter er 100 % producerede i Danmark. De har mange års erfaring med at udvikle og fremstille pillefyre, som både er økonomiske, driftsikre og af høj kvalitet.

NBE har med deres modeller Scotte og Woody pillefyr solgt mere end 35.000 anlæg i Europa. Deres anlæg er praktiske, billige og har en høj virkningsgrad, som gør dem meget økonomiske. Deres 100 % dansk producerede fyr ”RTB” ligger i et lidt højere prisniveau og stiller endnu færre krav til rensning og vedligeholdelse. Et NBE træpillefyr har en lang gennemsnitlig levetid, og der er derfor lagt vægt på at køre med lave priser på reservedele og billig udskiftning af sliddele.

Med i prisen får du 1 års gratis adgang til online styringssystem til Stokercloud – NBEs unikke online univers, hvor du eller din installatør kan se alle vigtige driftsdata og justere fyrets parametre via PC, Tablets og Smartphones.

RTB – Ready To Burn
RTB er et moderne pillefyr, som er et godt alternativ til 
olie- og gasfyr.

Automatisk og selvrensende
Vælger du et RTB fyr, behøver du næsten ikke tænke mere på det, efter det er installeret. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for påfyldning af træpiller og at tømme askeskuffen en gang i mellem.

Lille afgangsrør
Afgangsrøret er på kun 100mm mod de normale 130mm eller 150mm. Det betyder, at virkningsgraden forøges, fordi flowet er højere. Kedlen er lavet sådan, at trykfaldet er mindst muligt, og at det er muligt at have en temperatur på ned til 40 grader.

Meget standardudstyr
RTB indeholder mange gode funktioner, som er en del af standardpakken. Bl.a. kan fyret kobles til internettet via en LAN-forbindelse, og du kan bruge din smartphone (både Android, iPhone og Windows) til at holde øje med det. Andre gode funktioner er f.eks.:

- Cloud Service - NBE overvåger systemet og kontakter dig, hvis de registrerer problemer

- Kompressor som effektivt renser brænder og kedel

- Komprimering af aske i 3 liters beholder, så asken fylder mindre

- Stop af cirkulationspumpe, når der ikke bliver produceret varme

Mulighed for ekstraudstyr
Udover standardudstyret kan du vælge en masse udstyr, der gør RTB fyret endnu mere praktisk og nemt for dig at have med at gøre. F.eks. har du mulighed for:

- Iltstyring, så luft- og pillemængden automatisk bliver justeret

- Vejrkompensering, så fyret kører med lavere fremløbstemperatur på huset, og varmetabet på rørføringen minimeres

- VVB prioritering, så varmt vand kun produceres, når det er nødvendigt

- Trådløs termostat, så fyret automatisk slukkes, når huset er varmt nok

 

Blackstar (Woody og Scotte) Pillefyr
Woody & Scotte træpillefyr har været topscorer de 
seneste 10 år.

De seneste 10 år har salget af Woody og Scotte træpillefyr været en rigtig stor succes og produkt-serien er globalt blandt de absolut mest efterspurgte.

Serien markedsføres under navnene Woody og Scotte og dækker varmebehovet for såvel private husstande som mindre erhverv.

Du får meget for pengene, når du investerer i et Woody og Scotte træpillefyr:

- Gennemprøvet teknologi, fornuftig vedligeholdelse og særdeles konkurrencedygtigt prisniveau.

- Systemet tilpasses nemt dit eksisterende anlæg og behov.

- Styringen er modulerende, dvs. fyret tilpasser sig det varmebehov du har, og skulle du have et meget lav behov, f.eks. om sommeren, slukker og starter fyret selv, med den indbyggede el tænding.


Muligheder:

Woody og Scotte sortimentet går fra 10 kW til 200 kW og kan via NBEs StokerCloud Kaskade-styring etableres i serier på op til 8 anlæg.

- 11 størrelser på pille brændere fra 10Kw til 200Kw

- 3 størrelser snegle, 2.00, 2.50 og 3.00m

- 3 modeller af siloer fra 200L til 500L

- 3 størrelser af Black Star kedler BS1016, BS2030, BS4050.

Ved større anlæg 3 typer Woody kedler 30kw, 60kw, 80kw.

Så du kan altid sammensætte et anlæg der passer 100% dit behov.

Mulighed for ekstraudstyr:

- Iltstyring.

- Interface.

- Android, Iphone og Windows Apps.

- Kompressor rens.

- Flow måler.

- Watt/m2 solindstråling.

- Cirkulations pumpe.

- Ur styring.

- Røg temp.

- VVB temp.

- Ude temp.

- Retur temp.

Top