Køkken & badeværelse

Køkken & badeværelse


Badeværelset
Hvis du står og skal have lavet nyt badeværelse, eller blot ønsker at udskifte enkelte installationer, kan vi hjælpe dig. Vi følger projektet fra start til slut og varetager din opgave gennem hele processen. Det er vigtigt for os at skabe troværdighed om os og vores arbejde. Netop derfor er vores vision og mål at tage dig med i projektet, således at du er sikker på, at dine ønsker opfyldes til fulde.

Totalentreprise
Vi har et samarbejde med både tømrer og murer, således at vi kan tilbyde dig en totalrenovering af dit badeværelse. Vi gør din opgave til vores projekt, og din tilfredshed er mindst lige så vigtig for os, som den er for dig. Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde og har tidligere lavet totalentrepriser for private kunder med stor tilfredshed til følge. Vi lever af glade kunder, og vi gør altid vores ypperste for at leve op til de høje forventninger, vores kunder har til os.

Køkken og gulvvarme
Udover badeværelset kan vi f.eks også klare montering og installation af armaturer til dit nye køkken, føre rør indtil køkkenet samt tilslutning af opvaskemaskine. Gennem mange års erfaring kender vi de faldgruber, der kan være ved montering af køkkener, hvorfor du er garanteret et resultat, der holder. Vi kan tilbyde lægning af gulvvarme i hele huset, men gør det også gerne i enkelte rum. Vi er grundige i vores arbejde og sørger altid for, at din bolig er pæn ryddet, efter vi har udført vores arbejde.

Professionalisme med et smil
Hvad end du står med en totalentreprise, eller blot ønsker en ny håndvask, klarer vi din opgave med et smil. Du kan kontakte os på telefon 51 37 01 80 eller 20 91 95 21. Så finder vi løsningen, der passer til dig.

Top